Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde aardappelgehaktspiesjes recept
Gegrilde aardappelgehaktspiesjes recept

Gegrilde aardappelgehaktspiesjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was en schil de aardappels. Laat ze ca. 1 5 minuten met wat zout koken. Laat ze afkoelen. Roer de zure room en de kwark glad. Pel en snipper de knoflook en roer hem door de kwark. Was de bieslook en snijd in ringetjes. Roer de bieslook (op een beetje na ter garnering) door het sausje. Breng op smaak met zout en peper en zet de saus koud weg. Snijd de korstjes van de boterham en week de boterham in een beetje water. Pel en snipper de ui. Kneed de ui met het gehakt, het ei, de uitgeknepen boterham, zout, peper en paprikapoeder. Vorm met vochtige handen ca. 16 kleine balletjes van het gehakt. Was de courgette en snijd hem in dikke plakken. Was de tomaten. Maak de champignons schoon. Steek de gehaktballetjes, de aardappels, de courgette en de tomaten aan de spiezen. Leg ze op de grillschaal. Grill de spiesjes rondom ca. 1 5 minuten. Grill de champignons ca. 5 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper. Serveer met het sausje en bestrooi met bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde aardappelgehaktspiesjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven