Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde varkensschouder recept
Gegrilde varkensschouder recept

Gegrilde varkensschouder


Ingrediënten


Bereidingswijze


Steek het varkensvlees aan het spit. Meng zout met gemengde kruiden, kerrie, paprikapoeder en peper door elkaar. Bestrijk het vlees met olie en de kruiden aan alle kanten. Wrijf het voorzichtig in. Grill het vlees ca. 2.30 uur boven de barbeque en snijd het vlees regelmatig in en eventueel met rest kruidenmengsel. Bij een elektrische grill is de roostertijd ca. 1.40 uur. Serveer met gegrild fruit, aardappelsalade en og een gemengde salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegrilde varkensschouder recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven