Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktspies met paprika en tomaten-ananassalade recept
Gehaktspies met paprika en tomaten-ananassalade recept

Gehaktspies met paprika en tomaten-ananassalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de knoflookteentjes en hak ze fijn.
Meng in een kom het gehakt met de paprikapoeder, knoflook, zout en peper en 2 eetlepels olijfolie tot een smeu´ge massa. Kneed alles goed doorelkaar en verdeel het gehakt in 24 balletjes. Pel de uien, halveer ze en snijd ze in stukjes van 2x2 cm.
Rijg op satÚpennen de stukjes paprika, het gehakt (kneed het gehakt stevig om de spiesjes) en de partjes ui. Herhaal dit tot de spies vol is.
Rooster de pennen op de bbq rondom bruin in ca. 11 minuten.
Schil de ananas en verwijder de harde kern. Snijd de ananas in stukjes. Halveer de tomaatjes. Snijd de lente-ui in ringetjes.
meng de ingrediŰnten voor de dressing doorelkaar. Schep de dressing door de ananas-tomatensalade, breng op smaak met zout en peper en bestrooi met lente-ui.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktspies met paprika en tomaten-ananassalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Nieuw jaar, nieuwe kansen
    Alle oliebollen zijn achter de kiezen en de laatste restjes kerstkalkoen zijn eindelijk ook verdwenen. In de prullenbak welteverstaan, want wie had bedacht dat we wel een kilo vlees per persoon zouden eten? Het is januari, en al vriest het dat het kraakt, we moeten aan de bak: in no time staat de zomer voor de deur en zijn de goede voornemens vergeten.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven