Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde BBQ Kippenbouten recept
Gemarineerde BBQ Kippenbouten recept

Gemarineerde BBQ Kippenbouten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de kippenbouten in de bouillon ca. 15 minuten voor. Roer in een langwerpige schaal een marinade van pils, tomatenpuree, worcestersaus en suiker. Wentel er de warme kippebouten door, laat dit ca. 3 uur marineren en draai af en toe om. Dep ze iets droog met keukenpapier. Leg de bouten op een ingevet rooster ca. 15 minuten, draai regelmatig en bestrijk ze dan met de marinade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gemarineerde bbq kippenbouten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven