Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepaneerde kip van de grill recept
Gepaneerde kip van de grill recept

Gepaneerde kip van de grill


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verkruimel het brood. Smelt de boter in een pan. Rooster de broodkruimels goudbruin. Was de peterselie en hak hem fijn. Mix de peterselie met de geroosterde broodkruimels en zet apart. Was de tijm, dep hem droog en hak hem fijn. Roer het paprikapoeder, zout en peper, de tijm en de olie door elkaar. Leg de drumsticks 17.5 minuten en de kipfilets ca. 10 minuten op de barbecue. Bestrijk de kip kort voor het einde van de grilltijd met de kruidenolie. Haal de kip van de grill en wentel hem door het broodkruim.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gepaneerde kip van de grill recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven