Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde honing spareribs recept
Geroosterde honing spareribs recept

Geroosterde honing spareribs


Ingrediënten


Bereidingswijze


1 dag van tevoren: Maak een marinade van de honing met de sherry, de wijnazijn, het paprikapoeder, de Mexicaanse kruiden, de Worcestersaus, de mosterd, het zout en de peper en meng dit goed door elkaar. Pel de teentjes knoflook en de ui. Snipper ze fijn en voeg ze ook bij de marinade. Was de gemberknol en rasp hem over deze marinade. Laat de varkensribben minstens 24 uren intrekken met deze marinade. De dag zelf: Haal de ribbetjes uit de marinade en dep ze wat droog. Bak ze goed gaar op de barbecue. Draai ze regelmatig om. Bestrijk ze zo nu en dan met wat marinade.

Allergenen Informatie

Voor dit geroosterde honing spareribs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven