Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groenten van de grill recept
Groenten van de grill recept

Groenten van de grill


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor de mais: Was de mais en laat hem ca. 20 minuten koken in water met het deksel op de pan. Laat de kolven uitlekken. Grill ze rondom 7 minuten. Voor de aardappelen: Was de aardappelen grondig. Kook ze 20 minuten voor. Giet ze af en wikkel elke aardappel in aluminiumfolie. Gaar de aardappelen 1n 15- 20 minuten op de hete grill. Voor de tomaten: Was de tomaten en snijd het vel kruislings in. Grill de tomaten rondom 7 minuten. Breng de groenten op smaak met zout en peper en serveer ze met de kruidenboter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit groenten van de grill recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven