Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hamlapjes met ketjapsaus recept
Hamlapjes met ketjapsaus recept

Hamlapjes met ketjapsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg het vlees op een schaal. Meng de marjolein met ketjap en sherry tot een marinade en pers de knoflook erboven uit. Schenk de marinade over het vlees. Leg de ananasstukjes erbij. Laat het geheel 1 uur afgedekt marineren. Laat de lapjes uitlekken en vang de marinade op. Rijd de ananasstukjes aan 6 spiesjes. Verhit de barbeque en rooster de lapjes 7 minuten. Besmeer de lapjes regelmatig met de marinade en keer ze af en toe. Rooster de ananasspiesjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hamlapjes met ketjapsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven