Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marinade sate vlees recept
Marinade sate vlees recept

Marinade sate vlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Satevlees in blokjes van 2 cm snijden. 3 eetlepels koriander, 1 eetlepel sambal, 1 eetlepel knoflookpoeder en 4 eetlepels ketjap toevoegen. Het vlees minimaal 12 uur laten marineren.

Serveersuggesties

Grillen op 110 graden C. anders verbrand de ketjap. Serveren met geroosterde uitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit marinade sate vlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven