Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprika spiesjes voor op de BBQ recept
Paprika spiesjes voor op de BBQ recept

Paprika spiesjes voor op de BBQ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pak een schaal en doe daar wat olijfolie en kruiden in. Snijd dan de paprika's, de champignons en de cherrytomaatjes in grove stukken. Doe dat dan in de schaal met olijfolie en kruiden en hussel dat door elkaar. Pak dan de spiesjes en rijg de groenten daar aan. Leg dat vervolgens op de BBQ tot de groenten een beetje bruin zijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit paprika spiesjes voor op de bbq recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven