Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pesto-tomaten recept
Pesto-tomaten recept

Pesto-tomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het kapje van de tomaten maar laat deze aan een kant vastzitten. Meng de pesto met de geraspte kaas. Til de bovenkant van de tomaat op en bestrijk de tomaat ermee. Leg het kapje weer terug en bestrijk het met een beetje van het mengsel. Zet de tomaten in een aluminiumschaal en zet de schaal op de barbecue. Doe de deksel of kap op de barbecue en rooster de tomaten 15 minuten. Dek de tomaten af met alminiumfolie als je gebruik maakt van een platte barbecue.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pesto-tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven