Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosbief aan het spit recept
Rosbief aan het spit recept

Rosbief aan het spit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Steek het spit door het vlees en zet de klemmen stevig in het vlees vast en smeer het vlees goed in met olie. Grill de rosbief boven het houtskoolvuur in ca. 35 - 40 min. gaar. Bestrijk het vlees tijdens het grillen regelmatig met olie. Laat het vlees voor het aansnijden 10 min. rusten om de sappen tot rust te laten komen. Kruid het vlees in die tijd met vers gemalen zwarte peper en zout. Serveer met knoflookbrood en een groene salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rosbief aan het spit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven