Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
SatÚ babi recept
SatÚ babi recept

SatÚ babi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijdt de varkenshaas in blokjes van ca 1,5 x 1,5 cm, mag ook groter.
Meng ketjap, 1 teen knoflook uitgeperst, uienpoeder, gemberpoeder en djinten als marinade.
Laat de in blokjes gesneden varkenshaas ca 2 uur marineren; schep af en toe om.
Leg satÚ pennen in het water ongeveer 1/ 2 uur voor het rijgen van de satÚ.
Rijg het vlees aan de satÚ pennen.
Leg ze op de hete bbq of in de grillpan en gril ze gaar.
Maak intussen de satÚsaus volgens de gebruiksaanwijzing. Voeg 2 tenen uitgeperste knoflook en een flinke schep sambal badjak toe.

Lekker met stokbrood, atjar en kroepoek.

Serveersuggesties

Lekker met stokbrood, atjar en kroepoek, maar ook bij de nasi of bij patat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit satÚ babi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept SatÚ babi heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Jammer van de satÚsaus. Hier zijn hele lekkere en makkelijke receptjes voor. Nee we gaan uit een potje saus halen dat veel te veel suiker bevat. Jammer, jammer, jammer. Maak er zelf een lekkere ... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 18 februari 2016 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven