Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
T-bone-steak met kruidenboter recept
T-bone-steak met kruidenboter recept

T-bone-steak met kruidenboter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de olijfolie met zout en pers de knoflook er boven uit. Besmeer de steaks met het knoflookmengsel. Laat het mengsel 15 minuten op kamertemperatuur intrekken. Verhit de barbecue tot heet en vet het rooster in. Leg de steaks op het rooster en schroei ze aan beide kanten in 2 minuten dicht. Laat de steak op een mindere hete plek gaar grillen. Draai de steaks regelmatig om. Meng de boter met peterselie en citroensap en pers de knoflook er boven uit. Serveer de steaks met de kruidenboter.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit t-bone-steak met kruidenboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven