Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise VarkenssatÚ recept
Thaise VarkenssatÚ recept

Thaise VarkenssatÚ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in plakken met een dikte van 1/2 cm en rijg deze aan satÚpennen. Leg de satÚ's in een ondiepe schaal. Meng de Peperringen met de citroenrasp, tamarindewater, ketoembar, djinten, korianderblad, koenjit en vissaus en giet deze over de satÚ's. Laat het vlees 2 uur marineren. Bestrijk de satÚ's met wat olie en rooster ze onder de grill of op de BBQ. Serveer met Thaise satÚsaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise varkenssatÚ recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven