Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenschampignonkebabs met zwarte olijven recept
Varkenschampignonkebabs met zwarte olijven recept

Varkenschampignonkebabs met zwarte olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng knoflook, peterselie, olijven, geraspte citroenschil en sap en de olie en breng op smaak met zout en peper.
Rijg het vlees aan de spiesen, om en om met de champignons (Ca. 3 stukjes vlees en 3 champignons per kebab) Bestrijk met het oliemengsel Bak op een licht ingevette bbq of grill bij middelhoge temperatuur 5.5 minuten (draai het vlees 2-3 keer om, en bestrijk de kebabs 2 x tijdens het grillen met het oliemengsel.
Serveer de kebabs en lepel er de rest van het olie mengsel over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenschampignonkebabs met zwarte olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven