Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensspiesjes met champignons en rozemarijn recept
Varkensspiesjes met champignons en rozemarijn recept

Varkensspiesjes met champignons en rozemarijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de hamlappen in gelijke blokjes. Leg de houten spiezen 1,2 uur in koud water. Boen de citroenen schoon en snijd 3 citroenen in 16 partjes. Rasp de schil van de andere citroen en pers de helft uit. Meng het citroensap met citroenrasp, olijfolie, rozemarijn en zout tot een marinade. Rijg aan de spiezen een stukje vlees, partje citroen, champignon, stukje vlees, partje citroen, champignon en een stukje vlees. Maak ze de rest van de spiesjes. Leg de spiesjes op een schaal en bestrijk ze rondom met de marinade. Laat het vlees afgedekt 30 minuten in de ijskast marineren. Verwarm de barbeque en rooster de spiesjes in 20 minuten bruin en gaar. Bestrijk ze regelmatig met de marinade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit varkensspiesjes met champignons en rozemarijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven