Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalm in bananenbladeren recept
Zalm in bananenbladeren recept

Zalm in bananenbladeren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep de zalm droog met keukenpapier.
Snijd de zalm in gelijke stukken.
Was de citroenen, rasp de schil en pers ze uit.
Was de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in kleine blokjes.
Verdeel de zalm over de stukken bananenblad.
Besprenkel de vis met citroensap.
Bestrooi met zout en peper.
Verdeel wat paprika (restjes voor garnering gebruiken) en kruiden en tot slot de olijfolie over de pakketjes.
Neem de punten van het blad en vouw de pakketjes dicht.
Prik ze vast met een satéprikker.

Grillen:
Leg de pakketjes op het rooster en grill ze in + 25 minuten gaar op 200 graden celsius.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zalm in bananenbladeren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven