Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met mosterd en gebakken peertjes recept
Biefstuk met mosterd en gebakken peertjes recept

Biefstuk met mosterd en gebakken peertjes


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Breng de biefstukken op kamertemperatuur. Was de peren, snijd ze in parten en verwijder het klokhuis
Smeer het vlees in met de mosterd. Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstuk in ca. 5 minuten goudbruin en rosÚ van binnen.
Neem het vlees uit de koekenpan, bestrooi met peper en zout en bak de perenpartjes kort in het achtergebleven bakvet
Leg de biefstukken op de borden en schep de warme peer erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met mosterd en gebakken peertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven