Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met radijssalsa recept
Biefstuk met radijssalsa recept

Biefstuk met radijssalsa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kruid het vlees met zout en peper en bak het in de boter bruin van buiten maar laat het nog wat roze van binnen.
Laat het vlees na het bakken even rusten onder een vel aluminiumfolie.
Maak intussen de radijsjes schoon en snij ze eerst in plakjes en dan in dunne reepjes.
Snij de lente-uitjes in ringetjes.
Hak de rode peper klein.
Meng de citroensap en de olie.
Neem de korianderblaadjes van de takjes en hak grof.
Meng de dressing, lente-uitjes, rode peper, reepjes radijs en gehakte koriander. Snij het vlees dwars op de draad in plakken en verdeel over de borden.
Lepel er de salsa over. Lekker met gepofte ardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met radijssalsa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven