Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bietensalade met pulled pork en rijstkorrel pasta recept
Bietensalade met pulled pork en rijstkorrel pasta recept

Bietensalade met pulled pork en rijstkorrel pasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Procureur met de cajun kruiden inwrijven, rondom bruin bakken en afblussen met de de kippenbouillon eventueel aangevuld met water tot het vlees onder staat. Op laag vuur 3 uur laten sudderen.
Kook de bieten ondertussen gaar en laat afkoelen.
Rijstkorrel pasta volgens voorschrift gaar koken.
Ui pellen en fijn snijden.
Neem het vlees aan het einde van de 3 uur uit de pan en trek het met 2 vorken uit elkaar, doe het "pulled pork" in een grote schaal.
Maak de bieten schoon en schaaf ze tot plakken, doe de plakken bij de pulled pork samen met de ui en de rijstkorrel pasta.
Breng op smaak met de olie en azijn en meng alles goed door elkaar.

Eet smakelijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bietensalade met pulled pork en rijstkorrel pasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven