Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Cannelloni met tonijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ui en de kappertjes heel fijn snijden. Hierbij de tonijn, de roomkaas, chilipoeder, peper en zout doen en alles goed mengen.
Intussen de cannelloniepijpjes voorkoken, maar niet langer dan 2 minuten. In het kookwater wat olie doen tegen het plakken.
In de ovenschaaltjes wat van de tomatenblokjes over de bodem verdelen. De pijpjes vullen met het mengsel, dit gaat heel gemakkelijk met bijvoorbeeld een slagroomspuit met glad mondstuk.
In elke ovenschaal 3 gevulde pijpjes leggen, of alles in 1 grote schaal, en de rest van de tomatenblikjes hierover verdelen. Dan de parmazaanse kaas naar smaak erover strooien en hierover de geraspte kaas.
Dan circa 30 minuten in een voorverwarmde oven op ongeveer 180 200 graden bakken.
Dit gerecht kan je heel makkelijk van te voren maken en dan later alleen nog in de oven afbakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cannelloni met tonijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven