Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Casselerrib met macadamiakorst en asperges recept
Casselerrib met macadamiakorst en asperges recept

Casselerrib met macadamiakorst en asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden.
Smelt 1 eetlepel boter in een pan.
Rasp de kaas en snijd ze fijn
Hak de noten grof en verkruimel het brood. meng de boter, de kaas, de noten, de mosterd en het brood.
Maak de peterselie en de tijm schoon en snijd ze fijn. Houd een beetje peterselie apart om te garneren. Meng de tijm en de peterselie door het kruimelmengsel. Breng op smaak met zout en peper.
Dep de casselerrib droog en leg hem in een grote braadslede. schenk 250 ml heet water in de braadslede. Bak de casselerrib circa 45 minuten in de oven.
Maak de asperges schoon. Snijd de houtachtige uiteinden af en schil de witte asperges. Maak de tomaten schoon, snijd ze in parten en verwijder de zaadlijsten.
Schil de aardappels en kook ze afgedekt ca. 20 minuten in ruim water.
Neem de casselerrib ca. 15 minuten voor het einde van de baktijd uit de oven. Verdeel het kruimelmengsel over het vlees en druk voorzichtig aan. Zet de casselerrib terug in de oven en bak nog ca. 15 minuten.
Kook de witte asperges in een pan met ruim water met wat zout en de suiker in 12- 15 minuten gaar, Voeg de groene asperges na circa 5 minuten toe en kook ze mee.
Breng in een pan de sausmix met 150 ml koud water en 150 ml melk aan de kook. laat kort koken. Neem de pan van het vuur en laat 50 gram boter in de saus smelten.
Giet de aardappels af. Verhit 1 eetlepel boter in een pan en bak de aardappels er omscheppend kort in.
Neem de casselerrib uit de oven en snijd in plakken.
Verdeel de casselerrib, de asperges en de aardappels over de borden. Garneer met de peterselie en de tomaat.
Schenk de hollandaisesaus eroverheen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit casselerrib met macadamiakorst en asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven