Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amé Komoeté (eieren in kokossaus) recept
Amé Komoeté (eieren in kokossaus) recept

Amé Komoeté (eieren in kokossaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren ongeveer 10 minuten hard.
Laat ze schikken in koud water en pel de eieren.
Maak de ui schoon en snijd de ui zeer fijn.
Verwijder het zaad en de zaadlijsten van de pepers en hak deze zeer fijn.
Verhit olie in een wok.
Vermeng met de overige kruiden en tamarindepasta of azijn, suiker en zout en bak het mengsel even aan.
Schep er geleidelijk de kokosmelk door en breng het geheel aan de kook.
Voeg de eieren toe, druk ze voorzichtig plat en laat alles zachtjes inkoken tot de saus dik is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amé komoeté (eieren in kokossaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven