Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenomelet recept
Boerenomelet recept

Boerenomelet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt wat boter in een grote pan, snijd het spek in blokjes en laat uitbakken.

Snijd ondertussen de aardappelen in schijfjes en verwijder (de vel en) de zaadjes uit de tomaten zodat je alleen het vruchtvlees overhoudt.

Snijd de tomaat in stukjes.

Snijd de hesp in blokjes.

Leg de schijfjes aardappel in de pan en laat even meebakken met het spek.

Neem een kom en kluts hierin de eieren en de melk met flink wat peper en zout. Roer er dan de stukjes hesp en tomaat door.

Giet het eiermengsel over de aardappelen en bak de eieren op een zeer zacht vuurtje gaar. De boerenomelet is klaar als al het ei gestold is.

Voor de lekkere trek een super snelle hap..!!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit boerenomelet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven