Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eieren in kerriesaus met verse groenten recept
Eieren in kerriesaus met verse groenten recept

Eieren in kerriesaus met verse groenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng 500 mililiter water met wat zout aan de kook. Pel en snipper de uien. Was de wortels en de bosuitjes. Snijd de wortels in de lengte en de bosuitjes aan ringetjes. Kook de rijst volgens aanwijzing op de verpakking. Kook de eieren in ca. 8 minuten. Fruit de uien in de hete boter en laat de wortels en 2/3 van de bosuitjes gedurende 2 minuten meefruiten. Strooi de bloem en de kerriepoeder over de groenten en fruit ze al roerende even aan. Roer er 500 mililiter water, de slagroom en het bouillonblokje doorheen en breng de saus aan de kook. Laat de erwten 3.5 minuten meekoken. Breng op smaak met zout en peper. Laat de eieren schrikken. Pel en halveer ze en leg ze in de saus. Zet alles klaar en bestrooi de rest van de saus met de bosuitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eieren in kerriesaus met verse groenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven