Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eieren in panangcurry recept
Eieren in panangcurry recept

Eieren in panangcurry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Kook de eitjes in 7 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.
Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder boter of olie in 3 min. goudbruin en laat afkoelen op een bord.
Rasp de gember. Snijd de rode peper in dunne reepjes. Verhit olie in een hapjespan en bak de panangcurry tot deze begint te geuren. Voeg de gember, peper, knoflook, kurkuma en kaneel toe.
Roerbak de witte delen van de paksoi even mee.
Voeg de kokosmelk en het bouillontablet toe. Breng aan de kook. Laat 5 min. zacht koken. Voeg vervolgens het groene deel van de paksoi toe en laat iets slinken.
Halveer de eieren en leg in de saus. Serveer de curry over de rijst en bestrooi met amandelschaafsel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eieren in panangcurry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven