Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eiergehaktballen recept
Eiergehaktballen recept

Eiergehaktballen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fijngeprakte eieren mengen met het losgeklopte ei en de kruiden. Mengen met paneermeel tot het stevig genoeg is om er met natgemaakte handen platte schijven van te maken. Deze schijven door paneermeel rollen en op een matig vuurtje bakken tot ze goudbruin en warm zijn. Pas op dat het vuur niet te hoog staat want het verbrandt gauw.

Serveersuggesties

Heerlijk bij gebakken aardappelen en sla of witlofsalade.

Allergenen Informatie

Voor dit eiergehaktballen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Eiergehaktballen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Lijkt me erg lekker,ik ken het alleen van vroeger als verstopte eieren gehakt met daarin een ei verstopt
    Gerie gaf dit recept op 1 januari 2008 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven