Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eisoufflé met ham recept
Eisoufflé met ham recept

Eisoufflé met ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ham in kleine blokjes of reepjes snijden. De ui pellen en fijnsnijden. De boter in een pan verhitten en de ui daarin glazig fruiten. De ham toevoegen, kort meebakken en bestuiven met bloem. Met de melk en de room aanvullen en op matig vuur 7 minuten laten pruttelen. De saus met zout, peper, cayennepeper en nootmuskaat op smaak maken en verfijnen met de parmezaanse kaas. De bieslook wassen, drogen en fijn snijden. De helft van de bieslook door de ham-roomsaus scheppen. De eieren pellen, halveren en in een met boter ingevette ovenschaal doen. De ham-roomsaus gelijkmatig verdelen over de gehalveerde eieren. De schaal in de op 180-200 graden C. voorverwarmde oven schuiven en het geheel 16.5 minuten laten garen. Na het eind van de gaartijd de eisoufflé uit de oven halen, bestrooien met de rest van het bieslook, garneren met takjes kruiden en meteen serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eisoufflé met ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven