Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Florentijnse frittata recept
Florentijnse frittata recept

Florentijnse frittata


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Klop de eieren los met de sjalotjes, basilicum of pesto, zout en peper. Meng de spinazie erdoor. Halveer de cherry-tomaten. Verhit de olijfolie in een koekenpan en schenk het ei-spinaziemengsel erin. Maak na enkele tellen de gestolde randen los en laat de rest van het opgeklopte ei er onder lopen. Verdeel de mozzarella en de tomaten erover en bak op een lage stand met deksel totdat de bovenkant bijna droog is en de kaas lichtgesmolten. Serveer de omelet dubbelgevouwen op een warme schaal.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit florentijnse frittata recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven