Foe yong hai

Ingrediënten

+ -
print

Saus:

Omelet:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Saus:
    Verwarm 150 cc tomatensap met 1 tl sambal mespuntje djahé en 1 el ketjap asin.
  2. Roer daar voorzichtig 1 dessertlepel maïzena door.
  3. Maak de saus af met 1 á 2 tl zoetstof en 1 tl honing.

    Omelet:
    Kluts 2 eieren met peper en zout en laat dit even staan.
  4. Roerbak een ½ bakje in schijfjes gesneden en doe daar op het laatst 25 gr taugé bij.
  5. Laat vervolgens de geklutste op de bodem van een wok langzaam stollen.
  6. Als de half gestold zijn dan de gare /taugé mengsel er op en verder laten stolen met een deksel er op.
    Laat de gare op je bord glijden en overgiet deze met de saus.
25
25
25

Variaties op Foe yong hai

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Foe yong hai
VariatieAantalGang
Foe Yong Hai3Eiergerechten
Foe yong hai saus1Sauzen en marinades
Vegetarische foe yong hai1Eiergerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap asin
  • ketjap asin past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • omelet kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • ketjap asin is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
persoon
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
522 kcal
26%522 kcal
Vetten
12 g.
17%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Foe yong hai