Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frittata van AH recept
Frittata van AH recept

Frittata van AH


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit in een ruime koekenpan de olie, bak de wokgroente al omscheppend 5 minuten. Klop de eieren los met de melk, 100 gram ricotta, peper en zout. Schenk het ei op de groenten. Laat met de deksel op de pan op heel laag vuur in 9 minuten stollen. Leg een bord op de pan, keer de frittata op het bord en laat hem weer in de pan glijden. Bak nog 2.5 minuten. Maak de slaa aan met de sladressing. Verdeel de rest van de ricotta in kleine bergjes over de salade. Snijd de frittata in punten en serveer met de salade. Bestrooi de frittata desgewenst op smaak met paprikapoeder en lenteuitjes heel fijn gesneden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit frittata van ah recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven