Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevuld ei "Salmon"


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de eieren over de lengte doormidden en doe de dooiers in een schaaltje. Prak de dooiers fijn met de zalm en mayonaise en voeg naar smaak peper, zout, paprika en dille toe. Blijf goed mengen en prakken tot je een smeuig geheel hebt. Vul de gehalveerde eieren met het dooier-mengsel. Hierbij kun je gebruik maken van bv een slagroomspuit. Garneer af met een takje verse dille en kaviaar of met een takje dille met een stukje gerookte zalm. Een bijzondere en verassende combinatie van ei en zalm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld ei "salmon" recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven