Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde eieren recept
Gevulde eieren recept

Gevulde eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren in ruim kokend water in 10 minuten hard. Giet af en laat ze schrikken onder koud water stromend water. Pel de eieren en snijd ze voorzichtig in de lengte doormidden. Haal de dooiers voorzichtig uit het eiwit. Meng in een komt met een vork de dooiers, de mayonaise, de creme fraiche, de bieslook, de mosterd en de tabasco tot een gladde massa. Voeg naar smaak peper en zout toe. Schep het eidooiermengsel in een spuitzak met kartelmond en vul de eiwitten. Bestrooi met paprikapoeder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven