Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde eieren met avocado, paprika en Parmezaanse kaas recept
Gevulde eieren met avocado, paprika en Parmezaanse kaas recept

Gevulde eieren met avocado, paprika en Parmezaanse kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eieren in ca. 10 min. hard koken. Onder koud water afspoelen, laten afkoelen en pellen. Eieren halveren en boven een kom de dooiers eruit wippen. Met een vork de dooiers fijn prakken en Parmezaanse kaas erdoor heen roeren. Dooier/kaasmengsel over 3 kommen verdelen. Avocado halveren en pit verwijderen. Vruchtvlees eruit scheppen en met citroensap in keukenmachine pureren. De gepureerde avocado en 1 eetlepel mayonaise door dooier/kaasmengsel in de eerste kom roeren. Kerriesaus door de dooier/kaasmengsel in tweede kom roeren. Rest van mayonaise en hot ketchup door dooier/kaasmengsel in derde kom roeren. Alle 3 de mengsels op smaak brengen met zout en peper. Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten. Paprika`s in brede reepjes snijden. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Bereiden: Sla wassen. Avocadomengsel over doen in spuitzak, 8 eihelften ermee volspuiten. Op dezelfde manier ook 8 eihelften vol spuiten met het kerriemengsel en ketchupmengsel. Gevulde eieren garneren met paprikaruitjes en rangschikken op een met sla beklede platte schaal.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde eieren met avocado, paprika en parmezaanse kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven