Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gudruns omelethapje met zalm recept
Gudruns omelethapje met zalm recept

Gudruns omelethapje met zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren luchtig los. Voeg peper, zout en maggi toe tijdens het kloppen. Maak van deze geklopte eieren dunne pannekoekjes. Maak de zalm los met een vork. Snijd de ui in piepkleine stukjes en voeg dit toe aan de losgemaakte zalm. Prak alles goed door elkaar of gebruik een mixer om alles goed te mengen. Doe er nog wat citroensap door en peper, zout en maggi naar smaak. Smeer op elke eierpannekoek dit zalmmengsel. Rol elk pannekoekje op en snijd deze in stukjes. Doe tenslotte in elk opgerold stukje een prikker. Koel bewaren als u dit niet gelijk serveert.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gudruns omelethapje met zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven