Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige pannenkoek recept
Hartige pannenkoek recept

Hartige pannenkoek


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de bloem in een kom en doe er zoveel water of melk als nodig is bij, voor een mooi vloeibaar mengsel. Voeg een voor een de eieren toe. Voeg kruiden en zout naar smaak toe.
Smelt boter of olie in de koekenpan en giet het mengsel hierin en leg het ontbijtspek, ananas en kaas er boven op. Laat het garen en zodra de bovenkant droog is en de pannenkoek goed doorbakken is,draai je het om met behulp van een deksel. Bak hierna de andere kant gaar. Bak zoveel tot het mengsel op is.
Eet smakelijk,

Serveersuggesties

Voeg eventueel wat soepgroenten toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hartige pannenkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven