Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hete eieren uit Indonesie recept
Hete eieren uit Indonesie recept

Hete eieren uit Indonesie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dit gerecht wordt het lekkerst als je dit dagen van te voren maakt zodat alle smaken goed kunnen inwerken. Fruit 2 uien aan in de olie. Voeg de knoflook toe en een klein klontje boter. Voeg de grof gesneden tomaten en de rawits of madam jeanets toe. Voeg verder de eieren, laurierblaadjes, sherry (water kan ook), bouillonblokje, chilipoeder en uienpoeder naar smaak toe. Laten pruttelen voor een half uur. Volgende dagen elke keer weer voor een half uur laten pruttelen. Als de saus te dik wordt een beetje water toevoegen. Lekker als onderdeel in een rijsttafel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hete eieren uit indonesie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Hete eieren uit Indonesie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies

  • Wil dit recept gaan maken, maar mis nog wat informatie. hoeveel sherry/water moet erbij en hoeveel madam jeanet/rawit gebruik je voor dit gerecht?
    Cindy gaf dit recept op 13 juni 2012 5 uit 5 sterren
  • Hoe heet dit gerecht in het Indonesisch?
    Terroir gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven