Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Japanse Omeletrol recept
Japanse Omeletrol recept

Japanse Omeletrol


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermeng de eieren met bouillon, soyasaus en zout. Bestrijk de koepenpan met wat olie en verhit deze totdat ze begint te walmen. Bedek de bodem met eimengsel, laat het stollen en voeg de bieslook en de shi-take toe. Rol de omelet op en schuif hem naar de kant van de pan. Bedek de bodem weer met eimengsel, laat het ei stollen en rol de eerste omelet in de tweede. Ga zo door tot het eimengsel op is. Snijd de omelet in stukken van 2 cm, schik de norireepjes op een bordje met daar boven op de omeletstukjes. Garneer het geheel met geraspte rammenas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit japanse omeletrol recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven