Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaber Kebertoe recept
Kaber Kebertoe recept

Kaber Kebertoe


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren los met 4 eetlepels water, 1 theelepel sesamolie, soyasaus en peper. Meng de overige ingredienten, waarbij de 3 eetlepels geschaafde santen en bak deze in de helft van de boter rul en gaar. Zet apart en houd het warm. Bak van het eimengsel in een koekenpan omeletten die van onderen mooi bruin zijn en van boven droog. Leg in het midden van de omelet over de breedte wat van het mengsel. Sla beide zijden over de vulling en serveer als bijgerecht bij een rijstschotel of als lekker luchgerecht.

Allergenen Informatie

Voor dit kaber kebertoe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven