Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kepiting goreng (omelet met krab) recept
Kepiting goreng (omelet met krab) recept

Kepiting goreng (omelet met krab)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Hak de selderij zeer fijn.
Kook de kepiting gaar en haal het vlees uit de schalen.
De eieren worden opgeklopt met peper en (zout).
De knoflook fruiten in 5 eetlepels olie en voeg er de selderij, de uien, de ham, de schoongemaakte kepiting en de opgeklopte eieren aan toe.
Keer dit gerecht met een bakspaan steeds om en om tot het gaar is.
Zorg er voor dat de randen niet aanbranden

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kepiting goreng (omelet met krab) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven