Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Omelet a la maison recept
Omelet a la maison recept

Omelet a la maison


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eieren loskloppen, ketoembar en ketjap toevoegen en 2 omeletten in grote koekenpan(nen) bakken. Blikgroenten goed laten uitlekken. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. Knoflook zeer fijnsnijden. Lenteuitjes in ringen snijden. Asperges in 3 stukken snijden. Knoflookolie goed heet laten worden in wok of koekenpan en champignons erin doen. Knoflook en lenteuitjes toevoegen. Peper en provincaalse kruiden toevoegen. Daarna de goed uitgelekte Mexicaanse doperwtenmix en als laatste asperges toevoegen. 4 borden voorverwarmen in magnetron of bak heet water. Omeletten doormidden snijden en op elk bord 1/2 omelet leggen. Groentemengsel deels neerleggen op de omelet en deels op het bord. Omelet dichtvouwen, waarbij groentemengsel op het bord zichtbaar blijft. Tip: met groentemengsel kunnen allerlei variaties bedacht worden, Kijk wat nog in de koelkast of kelder ligt. Vers of blik.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit omelet a la maison recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven