Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ricotta-omelet met verse kruiden en surimi recept
Ricotta-omelet met verse kruiden en surimi recept

Ricotta-omelet met verse kruiden en surimi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren los en meng met de ricotta, ui, knoflook, tuinkruiden, rucola en surimi. Breng op smaak met peper en zout. Verhit de olijfolie in een pan en schenk het eimengsel erin. Vouw de omelet dubbel zodra de bovenkant enigszins is gestold en laat nog 3 minuten garen. Snijd de omelet in vier punten. Lekker met vers brood en paprikasalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ricotta-omelet met verse kruiden en surimi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven