Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Russische aardappel-pannenkoek ala Eef recept
Russische aardappel-pannenkoek ala Eef recept

Russische aardappel-pannenkoek ala Eef


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de aardappels of maak ze met een elektrische snijder fijn. Snijd de uien in keline stukjes. Doe de aardappels en uien in een kom, voeg peper, zout, melk en eieren toe en roer dit alles met een vork door elkaar. Smelt de boter in de pan en giet het mengsel erin. Laat ongeveer 10 minuten op laag vuur aangaren, met deksel op de pan tot de bovenkant droog is (let op dat de onderkant niet verbrandt). Omdraaien (leg hem op een grote deksel en draai hem zo om). Bovenkant bestrooien met kaas. Nog 10 minuten laten garen tot de kaas is gesmolten en ie van binnen gaar is (even prikken met vork). Je kunt bij het mengen van de aardappels, ei etc. ook spekblokjes, hamreepjes o.i.d. toevoegen. De aardappelomelet is lekker met ketchup en/of curry.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit russische aardappel-pannenkoek ala eef recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven