Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Snelle foe yong hai recept
Snelle foe yong hai recept

Snelle foe yong hai


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Klop de eieren los met de melk en breng ze op smaak met zout, peper en knoflookpoeder. Verhit wat " bak en braad" en bak hier de groenten in tot ze beetgaar zijn. Breng op smaak met zout, peper en knoflookpoeder. Voeg de hamblokjes en de garnalen toe. Roer er de losgeklopte eieren door en laat deze stollen onder af en toe roeren. Verwarm ondertussen de saus in een ander pannetje. Als de eieren gestold zijn leg je ze op een grote schaal en giet er de saus overheen. Serveren met rijst en kroepoek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit snelle foe yong hai recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Snelle foe yong hai heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Top neem het recept van je mee. Groetjes Paula
    Paula_bijl gaf dit recept op 1 januari 2008 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven