Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Surinaamse gevulde eieren recept
Surinaamse gevulde eieren recept

Surinaamse gevulde eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de eieren en haal het eigeel voorzichtig met een kleine lepel eruit. Meng alle ingredienten, behalve selderij, goed samen. Voeg eventueel meer mayonaise of mosterd toe. Doe nu dit in een spuitzak en maak mooie toefjes in de eieren. Spuit op iedere toefje eigeel een klein beetje ketchup. Het gaat echt om een puntje ketchup op het eigeel, ongeveer een doorsnee van 0,5 cm, dus niet te enthousiast spuiten!!! En steek hierin een kleine takje selderij. Echt lekker en makkelijk!!!!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit surinaamse gevulde eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Surinaamse gevulde eieren heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wij hebben dit gemaakt en het is echt heel erg lekker. Een echte aanrader dus.
    Anouck en Melissa gaf dit recept op 23 mei 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven