Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Telor Bengala recept
Telor Bengala recept

Telor Bengala


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren 8 minuten en pel ze. Maak van alle ingredienten, behalve santen, mosterd en bleekselderie in de vijzel een boemboe. Snijd de bleekselderie in reepjes van 1/2 cm en bewaar het blad. Fruit de boemboe in 2 eetlepels olie totdat ze gaar is en lekker begint te ruiken. Doe de santen en de mosterd erbij, roer goed door en voeg de eieren en de bleekselderiereepjes toe. Blijf op laag vuur voorzichtig omscheppen en doe de eieren als de massa droog begint te worden op een serveerschaaltje. Schep de saus over de eieren en garneer met de selderieblaadjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit telor bengala recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven