Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Telor Delam Nasas (eieren in ananassaus) recept
Telor Delam Nasas (eieren in ananassaus) recept

Telor Delam Nasas (eieren in ananassaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren hard. Fruit in wat olie de ui en de knoflook. Bind ondertussen de ma´zena met het sap van de ananas en de azijn. Snijd de tomaten in partjes. Zet het vuur laag en doe het ananassap bij de uien en de knoflook. Voeg als laatste de ketjap, djahe, tomaten, de ananas en wat zout bij de saus. Laat alles ongeveer 10 minuten door sudderen. Giet de saus over de hardgekookte eieren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit telor delam nasas (eieren in ananassaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven