Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Telor lombok (gekookte eieren in pepersaus) recept
Telor lombok (gekookte eieren in pepersaus) recept

Telor lombok (gekookte eieren in pepersaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren hard en pel ze.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Schil de djahe en rasp deze fijn.
Verhit de olie in een wok en fruit hierin de uien, knoflook, lomboks, djahe en wat zout tot deze begint te kleuren.
Schenk het water in de wok en voeg de santen toe.
Schep het geheel regelmatig goed door zodat het niet aanbakt.
Breng het geheel aan de kook zodat de santen is opgelost.
Voeg de eieren toe en laat het geheel nog even zachtjes pruttelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit telor lombok (gekookte eieren in pepersaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven