Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Telor Masak Bali (balinese eieren) recept
Telor Masak Bali (balinese eieren) recept

Telor Masak Bali (balinese eieren)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de eieren en bak ze even wat aan in de olie. Laat de eieren daarna uitlekken. Fruit in dezelfde olie de uien, de knoflook de sambal en de trassi. Voeg vervolgens de azijn, het water, de ketjap en wat zout toe. Zet het vuur laag en doe de eieren erbij. Laat alles doorsudderen totdat het vocht nagenoeg verdampt is. Tip: De eieren kunnen ook gehalveerd worden voordat ze gebakken worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit telor masak bali (balinese eieren) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Telor Masak Bali (balinese eieren) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Hmmmm het was lekker!
    Jaccor gaf dit recept op 10 augustus 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven